tiistai 14. maaliskuuta 2017

Vihreiden vaalikiertuebussi Kemissä

Vihreiden kiertuebussi kävi tänään Kemissä Täiköntorilla.

Oli kova tuuli, eikä ihmisiä ollut kovin paljon liikkeellä, olihan kaiken lisäksi työaika, olimme torilla 15.00 - 17.00. Joku paikalla vieraillut vanhempi herra sanoi, että tuulta oli ollut puuskittain jopa 18 m/s. Kyllä se tuntuikin, mutta onneksi oli tarpeeksi vaatetta päällä. Minulla oli ylläni äidiltä peritty nahkatakki, siitä ei päässyt tuuli läpi!

Kaikki Kemin vihreät kunnallisvaaliehdokkaat kävivät paikalla, onneksi ehtivät. Minulla ei ollut mitään työ- eikä muitakaan kiireitä, joten olin paikalla koko ajan.

Oli mukavia keskusteluita ihmisten kanssa. Ja sattuipa sinne vähän omituisiakin höperöitä, seksistinen vanha setä ja vielä Rajat kiinni-, Suomi ensin ja Puhdistus-porukkaa ihannoiva alle viisikymppinen nainen. Ilja Janitskin oli tämän naisen suosikki presidenttiehdokkaaksi. Trump kuulemma on hyvä ja Janitskinista tulisi hyvä Suomen Trump. Joopa joo...

No, toihan se lisää väriä keskusteluun, ja oli tietysti aika mielenkiintoista kuunnella ihan livenä, miten tällaiset ihmiset ajattelevat - tai toistavat jonkun toisen ajatuksia ottamatta itse selvää asioista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti